Juleretter fra «hele verden»: Spania

Vi har spurt fire kjøkkensjefer om julemåltider som ikke er ribbe og pinnekjøtt. Ja, vi elsker surkål, lutefisk, riskrem, rosenkål og krumkaker med multekrem. Tro det eller ei, i andre deler av verden er maten også et viktig høydepunkt i julefeiringen, enten det feires første juledag eller nærmere nyttår. Bruk denne anledningen til å lære deg noen retter fra andre land – som fint kan inkorporeres i din egen julemiddag. Vi har følgende land i vår oversikt: Julemat fra Nepal, fra Mahendra Basnet på Hitchhiker Juleoppskrifter fra Italia, signert Dag Tjersland fra Baltazar Engelsk julemat med Mark Medina-Rios ved Vineria […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.