Klassisk juleribbe

Denne oppskriften er fra Bølgen & Mois oppskriftsarkiv. Det betyr at oppskriften kan være litt eldre, men det betyr også rett frem-oppskrift uten for mye dikkedarer. Du tenker kanskje at det er gammeldags, men da tar det heller ikke åtte timer av dagen din. Om du har et velutstyrt kjøkken må du gjerne bruke en brenner eller varmepistol for å sikre at svoren blir sprø. Om all svoren ikke blir sprø, så er det heller ikke så farlig. Juleribbe Skriv ut oppskrift FORBEREDELSESTID 1 Dag dKOKETID 2 timer timer 30 minutter min Porsjoner 4 personer Ingredienser  1,5 kg svineribbesalt og pepper4 […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.