Langos med skagenrøre. Foto: Lars Petter Pettersen
Foto: Lars Petter Pettersen

Langos med skagenrøre

Oppskrift og tekst: Tom Victor Gausdal, fra kokeboka «Knallgodt» Langos er tradisjonell ungarsk gatemat — fett og sprøtt og veldig godt. Den aller vanligste varianten du får kjøpt på gata, er toppet med bare rømme og revet ost. Men langos er også et godt underlag for en klassisk, kremet skagenrøre, slik vi er vant til å få den servert i Danmark. Langos med skagenrøre Skriv ut oppskrift Ingredienser  2 dl melk lunken20 g gjær1 ss fiberhusk visp det ut i litt vann før du blander det i deigen1 ts sukker1 ts salt230 g glutenfritt mellitt mel til utbakingSkagenrøre1 dl majones2 ss […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.