Foto: Einar Spetz CC BY-SA 3.0 DEED

Lapskaus med pinnekjøtt

Hva skal du bruke restene av pinnekjøttet til? Det finnes mange varianter, men denne fra Bølgen & Moi er en fin måte å utnytte det som måtte være igjen av julemiddagen. Dersom du ikke har pinnekjøttrester kan du erstatte det med saltet lammekjøtt eller fårikålkjøtt. Skjær i så fall av beina (spar på dette, de skal brukes senere), ha over godt med salt og la det ligge over natten i kjøleskapet. Skyll kjøttet og skjær i terninger. Beina kan du koke med lapskausen for skikkelig god smak og fjerne før servering. Lapskaus med pinnekjøtt Skriv ut oppskrift FORBEREDELSESTID 1 time […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.