Smalahove

Smalahove med kålrabistappe Skriv ut oppskrift Porsjoner 4 personer Ingredienser  4 stk smalahovervannKålrabistappe1 stor kålrabi2 stk gulrøtter100 g smør1 dl fløtesalt og pepper FREMGANGSMÅTE Legg hodene i en stor kjele, og hell på vann til det dekker kjøttet. Kok opp, og la det koke i et par minutter.Slå av kokevannet, og fyll på med nytt, kaldt vann. I motsetning til pinnekjøtt skal ikke smalahove vannes ut natten over som pinnekjøtt – da vil det smake litt utvannet.Kok opp igjen, og la det koke i 3 timer. Hodene er ferdige når kjøttet løsner lett fra kjevebeinet.Serveres med alt det tilbehør du måtte ønske. […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.