Bløte vårruller. Foto: Lars Petter Pettersen

Bløt (og glutenfri) vårrull med kylling og hoisin

Tekst og oppskrift: Tom Victor Gausdal, fra kokeboka «Knallgodt» Taco er blitt en helnorsk favoritt. Men hvorfor kan ikke bløte vårruller bli et like populært familiemåltid? Det er det i hvert fall hjemme hos oss. Akkurat som tacoen kan de ferske vårrullene med rispapir serveres som et gjør-det selv-måltid med masse forskjellige ingredienser, strø og sauser i boller på bordet. Så har vi en bunke med rispapir og en bolle med varmt vann i midten. Da kan alle lage hver sin rull med det de har lyst på. En sikker vinner! Bløt vårrull med kylling og hoisin Skriv ut oppskrift […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.