Burgerguide til Oslo: Her finner du digg burger i hovedstaden

Vi har plukket ut de restaurantene og burgerjointene i Oslo vi mener serverer hovedstadens beste burgere. PS: Denne listen er urangert og vil gradvis vokse eller krympe – vi skal prøve å holde den oppdatert jevnlig. Sist oppdatert: 30. januar 2024 Opland Burger & Steak Opland er en litt glemt hemmelighet i andre etasje på Østbanehallen. Ikke bare er lokasjonen så sentral som overhodet mulig, men burgerne er også saftige og gode. Opland bruker Josper-grillen til å steke sine burgere, noe som gir et deilig røykpreg på kjøttet. Om japaleñoburgeren er tilgjengelig på menyen bør du gå for den! Du […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.