Foto: Reflektor

Entrecôte med béarnaise og grønnsaker

Entrecôte med béarnaise og grønnsaker For fire personer Skriv ut oppskrift Ingredienser  800 g entrecôte beregn 200-300 gram per person4 ss smør2 ss nøytral oljenoen kvaster fersk rosmarinnoen kvaster fersk timian3 fedd hvitløksalt og pepperGrønnsaker500 g grønne bønner200 g sopp1 stk sjalottløk finhakket100 g fersk spinat2 ss smørNøytral olje2 ss sitronsaft2 ss gressløkBérnaisesaus2 eggeplommer12 ss smør smeltet2 ss estragon finhakket1-2 ss sitronsaftSalt og pepper FREMGANGSMÅTE KjøttSørg for at kjøttet har romtemperatur. Ta urtekvastene og bind sammen med hyssing. Gni kjøttet inn med salt og pepper og brun godt på høy varme på en sider i en panne med smør og olje, ca. […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.