Foto: Lars Petter Pettersen

Finnbiff

Oppskrift og tekst: Tom Victor Gausdal, fra kokeboka «Tradisjonsmat» Jeg er litt usikker på om denne måten å tilberede reinsdyrkjøtt på opprinnelig var samisk tradisjon, men i løpet av 1960- og 1970-tallet ble den i alle fall tradisjonsmat for den norske majoriteten. Jeg syns i alle fall kombinasjonen av reinsdyr og fløtesaus blir utrolig god. Finnbiff For fire personer Skriv ut oppskrift Ingredienser  600 g reinsdyrskav strimler2 ss solsikkeolje1 ss smør5 skiver bacon2 stk løk3-400 g sjampinjong eller annen sopp1 kvist kvist timian6 knuste einebær3 dl fløte1 dl crème fraîche2 ss ripsgelésalt og pepperrørte tyttebærrosenkål FREMGANGSMÅTE Skjær opp soppen i skiver eller […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.