Foto: Adobe Stock

Her får du Oslos beste pizza

Her finner du hovedstadens beste pizzasjapper. Vineria Ventidue På Frogner finner du en av Oslos fremste italienske restauranter. Her kan du velge mellom et lite utvalg røde eller hvite pizzaer. Kjøkkensjefen på Vineria har bakgrunn fra flere stjernerestauranter. Et annet kvalitetstegn er at flere av de ansatte har italiensk bakgrunn. Adresse: Gimleveien 22 Se dette innlegget på Instagram Et innlegg delt av Vineria Ventidue (@vineriaventidue) ZZ Pizza ZZ ble i 2023 kåret til byens beste av Aftenpostens matmagasin Vink. I et gammelt bilverksted kombinerer ZZ-gjengen siderbrygging (under navnet Mold Sider) og et ordentlig bra pizzeria. Her får du noen få […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.