FOTO: Lars Petter Pettersen.

Jianbing med sprøtt kyllingskinn

Oppskrift og tekst: Jan Robin Ektvedt, fra kokeboka «Asiatisk» Hvis jeg skal peke på én asiatisk rett som bør bli en gjenganger på norske hverdagsmiddagsbord, er nok jianbing kandidaten – en enkel, usøtet pannekake fylt med grønnsaker, hoisinsaus og annet godt, så resultatet blir en fresh og sunn middagsrett. Helt perfekt for småbarnsfamilier: Alle liker jo pannekaker. I tillegg kan alle fylle jianbingen med det de selv liker, så både voksne og barn får ønskene sine oppfylt. Her har jeg lagd en litt spesiell variant med knasende sprøtt kyllingskinn. I Kina er jianbing vanlig gatemat til frokost, og da serveres […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.