Key Lime Pie

Tom Victor Gausdal lager dessertklassikeren key lime pie. Vær oppmerksom på at du kan karamellisere marengsen i ovnen også! Key Lime Pie Skriv ut oppskrift Ingredienser  150 g digestive kjeks80 g smelta smør2 ss sukker5 egg160 g sukker2,5 dl limejuice silt2 ss maisenna120 g smør i terninger3 eggehvitte180 g sukker FREMGANGSMÅTE Kjeksen knuses helt fint, bland inn sukker og smelta smør. Ha massen i en terteform, trykk den jevnt og godt utover. Stekes på 180 grader i 7-8 minutter til den har satt seg og blitt litt gylden. Avkjøl.Varm opp limejuice og sukker i en kjele, visp sammen egg og maizena i […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.