Moules-frites som på Bølgen & Moi

Oppskriften er hentet fra Bølgen & Mois oppskriftsbank. Denne retten oser av belgiske kneiper på en råkald novemberkveld. Det er en enkel og rustikk rett som kun krever litt oppmerksomhet fra en stor, lys øl eller en enkel, tørr hvitvin. Vinen kan gjerne hentes fra utløpet av Loire-elven, der muscadetvinene lages. De beste bærer betegnelsen Muscadet Sèvre et Maine Sur Lie. Moules frites Skriv ut oppskrift Porsjoner 4 personer Ingredienser  2 kg blåskjell2 dl olivenolje2 stk sjalottløk500 g mandelpoteter2 dl tørr hvitvinsoyaolje til frityrstekingsalt og pepperaioli3-4 ss hakket persille kan droppes FREMGANGSMÅTE BlåskjellDu beregner 500 g til 1 kg blåskjell per person. […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.