Peppersaus

Peppersaus For fire personer Skriv ut oppskrift Ingredienser  1 ts sorte pepperkorn1 ts rosépepperkorn2 stk sjalottløk finhakket2 dl rødvin2 dl oksekraft2 dl kremfløte2 ss smørSalt FREMGANGSMÅTE Rist sort pepper og rosépepper i en tørr panne. Knus pepperkornene i en morter. Ha 1 ss smør i en kjele og stek sjalottløk til den er blank. Tilsett rødvin og oksekraft og reduser til det gjenstår ca. halvparten av væsken. Tilsett kremfløte og smør og la sausen koke til det tykner. Om sausen er for lin kan du jevne med maizena (blandet med vann), og om den er for tykk kan du tilsette mer kraft.Juster […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.