Plukkfisk

Oppskrift av Tom Victor Gausdal, fra kokeboka «Tradisjonsmat» (2021) Plukkfisk er en genial måte å bruke opp fiskerester på, eller biter av fiskekjøttet som er litt ukurante: fisk, poteter og saus, alt i ett. Velg selv hvor store biter du vil ha. Noen lager dette som en brandade, der fiskebitene nesten smuldres helt opp, men jeg foretrekker mer ordentlige biter. Plukkfisk Skriv ut oppskrift Porsjoner 4 personer Ingredienser  600 g torsk eller annen fisk400 g poteter1 purre1 ss smørdillHvit saus2 ss smør2 ss mel1 finhakket sjalottløk5 dl melksalt og peppermalt muskatnøtt FREMGANGSMÅTE Hvit sausSmelt smøret, rør inn melet og spe med melka […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.