FOTO: Lars Petter Pettersen. 

Ramen Kikanbo

Tekst og oppskrift: Jan Robin Ektvedt, fra kokeboka «Asiatisk» Dette er min variant av det som faktisk er den aller beste ramenen jeg noensinne har smakt. Kikanbo er en legendarisk ramensjappe i Tokyo, særlig berømt for den spicy ramenen de lager, hvor de blant annet bruker en kombinasjon av flere slags chili, ost, peanøtter og miso for å få en tykk og utrolig smaksrik kraft. Jeg var der og spiste for noen år siden, lokalet er lite og ikke spesielt imponerende, men når bollen med ramen kommer på bordet, blir du helt overveldet av smakene – med den vanvittige kraften […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.