Oppskrift av kokkelærling Sigurd Sørsdal i EIK Servering. Foto av Tom Victor Gausdal Caveman veggie flatbread Skriv ut oppskrift Porsjoner 4 personer Ingredienser Tynt pitabrød500 g hvetemel1 ts salt3 dl lunkent vann20 g mykt smør38 g fersk gjærBaba ganoush1-2 stk aubergine (her er det bare å lage masse – så digg!)2-3 ss tahini1-2 fedd hvitløk finhakket1/2 stk sitronen håndfull fersk bladpersille finhakketsalt og pepperGrønnsaker3 stk rødbeter3 stk gulrøtterChiliolje2 stk chili3 dl nøytral olje5-6 fedd hvitløkulike krydder du ønsker, for eksempel stjerneanis, kanel og sort pepperServeringrevet pepperrotfersk koriander FREMGANGSMÅTE Om du bruker grillen: Sørg for å tenne opp i god tid før. Grillen […]
![](https://preppmagasin.no/wp-content/uploads/2024/01/caveman-copy-770x509.jpg)
Foto: Tom Victor Gausdal