Foto: Tom Victor Gausdal

The Caveman: Veganske flatbrød med baba ganoush og grønnsaker

Oppskrift av kokkelærling Sigurd Sørsdal i EIK Servering. Foto av Tom Victor Gausdal Caveman veggie flatbread Skriv ut oppskrift Porsjoner 4 personer Ingredienser  Tynt pitabrød500 g hvetemel1 ts salt3 dl lunkent vann20 g mykt smør38 g fersk gjærBaba ganoush1-2 stk aubergine (her er det bare å lage masse – så digg!)2-3 ss tahini1-2 fedd hvitløk finhakket1/2 stk sitronen håndfull fersk bladpersille finhakketsalt og pepperGrønnsaker3 stk rødbeter3 stk gulrøtterChiliolje2 stk chili3 dl nøytral olje5-6 fedd hvitløkulike krydder du ønsker, for eksempel stjerneanis, kanel og sort pepperServeringrevet pepperrotfersk koriander FREMGANGSMÅTE Om du bruker grillen: Sørg for å tenne opp i god tid før. Grillen […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.