Hot wings «Pok Pok»

Hot wings «Pok Pok» Skriv ut oppskrift Porsjoner 2 personer Ingredienser  20 stk kyllingvinger råSalt3 dl rismel maizenna eller potetmelolje til friteringSaus4 ss fiskesaus5 ss honning3 ss sriracha2/3 del flaske tabasco3 ss crispy chili i olje4 ss brun riseddikKrydderblanding1 ss sort pepper hele1 ss korianderfrø hele1 ss sichuanpepper hele2 ss furikake og kimchi-sesam kan sløyfes, eventuelt bare ristet sesamfrø FREMGANGSMÅTE Salte vingene litt først, ett lett dryss. La vingene få ligge i minimum 20 minutter.Krydderne ristes litt i en tørr panne til det ryker og krydderne begynner å «poppe» litt i pannen, knuses i en morter og blandes med sesam.Bland sammen alle […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.