Buffalo wings med blåmuggost-dipp

Buffalo wings med blåmuggost-dipp Skriv ut oppskrift Ingredienser  30 rå kyllingvinger2 ss rødvinsddik2 ss sukker2 ts tabasko1 fedd hvitløk3 ss olivenolje1 ss paprikapulver soyaolje til steiking1 ss tomatpuré0,5 dl lunkent vann1 gulrot i staver2 stilker stangselleri skåret i staver salt og pepperBlåmuggostdipp100 g blåmuggost2 dl fløte1 liten dash sitronsaftsalt og pepper FREMGANGSMÅTE Krydre kyllingvingene med salt og pepper, og bland dem med en marinade av eddik, sukker, 1 ts tabasko, finhakket hvitløk, 2 ss olivenolje og paprikapulver. Kna godt med fingrene. La blandingen stå og godgjøre seg over natten.Frityrsteik kyllingvingene i soyaolje i 10-15 minutter i en frityrkoker ved ca. 160 ̊C.Blåmuggost-dippen […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.