Foto: Svetlana Kolpakova / Adobe Stock

Perfekt eggerøre med røkelaks

Oppskriften er fra Bølgen & Mois oppskriftsarkiv. Eggerøre med røkelaks Skriv ut oppskrift Ingredienser  8 egg1/2 dl fløtesalt og pepper3 ss smør i små klumper1/2 dl olivenolje200 g røkelaks i skiver1 liten bunt gressløk FREMGANGSMÅTE Visp eggene og ha i fløten sammen med salt og pepper.Vend iskalde smørklumper inn i blandingen. Når smøret er kaldt, vil det ikke blande seg med eggene før helt mot slutten av stekingen. Dette gir en nydelig smak og saftig konsistens.Varm opp oljen i en titanpanne eller stekepanne med teflonbelegg.Hell i eggeblandingen og stek på nokså sterk varme til det begynner å bli halvstivt. Rør i blandingen […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.