Risnudler med crispy duck. Foto: Lars Petter Pettersen
Risnudler med crispy duck. Foto: Lars Petter Pettersen

Glutenfri risnudelsalat med crispy duck

Tekst og oppskrift: Tom Victor Gausdal, fra kokeboka «Knallgodt» Risnudler er en veldig fin ting å spille i det glutenfrie kjøkkenet — en vare som er enkelt tilgjengelig overalt, og som gir den gode nudelfølelsen uten at du er nødt til å trylle på kjøkkenet først. Nudlene smaker ikke så mye i seg selv, men trekker til seg alle mulige smaker — som i denne kjappe men utrolig gode salaten: Med ferdig confiterte andelår, er salaten klar på et blunk. Risnudelsalat med crispy duck Skriv ut oppskrift Porsjoner 4 personer Ingredienser  2-300 g tørre risnudler2-3 confiterte andelår1 neve frisk koriander1/3 strimlet […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.