Foto: Alf Photo / Adobe Stock

Hjemmelaget andeconfit

Andeconfit sin rike smak og saftige kjøtt gjør at den passer til mange typer retter. Det er veldig godt alene, sammen med potetmos og grønnsaker. Du kan rive andeconfitten i strimler og bruke det i en salat, det funker til pasta eller pizza eller i en risrett. Mest kjent er kanskje crispy duck. Hele prosessen er veldig enkel og du trenger bare noen få ingredienser og litt tid. Selve oppskriften her er hentet fra kokeboka «Knallgodt» av Tom Victor Gausdal og Torill Schinstad. Hjemmelaget confit av andelår Skriv ut oppskrift Ingredienser  2-4 andelårsaltsolsikkeoljeeventuelt litt ferske urter og hvitløk FREMGANGSMÅTE Dekk lårene med […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.