Hjemmelaget pasta

Foto: New Africa

Fersk pasta 6-8 porsjoner Skriv ut oppskrift Ingredienser  500 g hvetemel5 mellomstore egg1 ss olje1 ss salt FREMGANGSMÅTE For hånd: Legg melet i en haug på bakebordet. Lag en liten grop i midten. Knekk eggene og ha dem i gropen. Tilsett egg og salt. Bland melet inn ved å skyve mel fra kantene og innover. Elt deigen i minst 5 minutter, gjerne 10.I food processor: Bland alle ingrediensene i food processoren til deigen samler seg.Pakk deigen i plastfolie. La den hvile i minst 1 time.Del deigen i 3 jevnstore emner. Kjevle hvert emne ut til ca. 2 mm tykkelse. Brett deigplaten i […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.