FOTO: Lars Petter Pettersen.

Hotpot med kimchi og kokos

Oppskrift og tekst: Jan Robin Ektvedt, fra kokeboka «Asiatisk» Denne retten er ekte asiatisk fusion: Kokos møter kimchi, Thailand møter Korea. Den karamelliserte kokosmelken i basen er et fast element i den klassiske thailandske karrien som kalles massaman curry, som er en av mine virkelige favoritter. Men massamanen er ganske søt og tung, og jeg hadde lyst til å kontrastere sødmen og fylden i kokosmelken med noe mer syrlig og sterkt. Svaret var enkelt: kimchi. Resultatet ble en av mine favoritt-karrigryter: enkel og lettvint å lage, men likevel med unik dybde og smaksintensitet. Hotpot med kimchi og kokos Skriv ut […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.