Lammefrikassé med potetpuré

Oppskrift med video fra Anders Braathen. Lyden i videoen er ikke helt ideell, så vær varsom om du bruker hodetelefoner eller ørepropper. Lammefrikassé For 2-4 personer Skriv ut oppskrift Ingredienser  300 gram lammebog eller annet lammekjøtt med bein100 gram sellerirot5-6 stk aromasopp eller sjampinjong2 fedd hvitløk1 hel løk2 gulrøtter0.5 stk purre50 gram hvetemel50 gram smør300 gram poteter4 dl melk50 gram smørsalt og pepperlitt fersk dill og persille kan droppes FREMGANGSMÅTE Start med å koke lammekjøttet. Ha kjøttet i en kjele med litt salt og fyll på med 4-5 dl vann (til det dekker kjøttet) og la det putre i opptil 3 timer. […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.