Foto: Tom Victor Gausdal

Omelette norvégienne

Oppskrift av Tom Victor Gausdal Omelette norvégienne For 2-4 personer. Tilnærmet ferdig iskake kan oppbevares i fryseren til du skal servere den! Skriv ut oppskrift Ingredienser  Marengs4 eggehviter150 g sukkerSukkerbrød5 egg150 g sukker 150 g mel1 ts bakepulverServering0,5-1 liter vaniljeis (mengde avhenger av hvor stor du ønsker kaken – en liter gir ca. 10 porsjoner) Velg din egen favorittis! I videoen bruker Tom Victor bringebærsorbet. FREMGANGSMÅTE SukkerbrødVisp egg og sukker til eggedosis, vend inn mel iblandet bakepulver. Stek bunnen i en smurt form (24 cm) på 170 grader i ca. 30 minutter. Sjekk med en tynn pinne om kaka er ferdig – […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.