Foto: Reflektor

Romantiske restauranter i Oslo

Planlegger du en romantisk aften på valentinsdagen? Disse hyggelige restaurantene passer ypperlig for en date. Valentine’s Day, eller valentinsdagen på norsk, er høytid for å reservere et toer-bord på landets restauranter. Nedenfor finner du en liste over lune og trivelige restauranter for en romantisk kveld på byen. Fyr bistronomi Se dette innlegget på Instagram Et innlegg delt av FYR Bistronomi & Bar (@fyrbistronomi) Dette brasseriet i Underhaugsveien på Majorstuen har intime og lune kjellerlokaler. Om sommeren har de også en fin uteservering med flere sitteplasser. Her får du folkelig gourmet, mat med finesse og ujålete presentasjoner. Adresse: Underhaugsveien 28, Oslo […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.