Alt du trenger å vite om Bocuse d’Or i Trondheim

19. og 20. mars skal Håvard Werklands team konkurrere i den prestisjetunge kokkekonkurransen. Kokkekonkurransen er oppkalt etter den smått legendariske kokken Paul Bocuse, som hadde ideen til tevlingen. Bocuse overtok familiens restaurant i Lyon, Collonges-au-Mont-d’Or, i 1959 og har hatt tre stjerner i Michelinguiden i en årrekke. På 70-tallet kom en ny bølge i det franske kjøkkenet, kalt «la nouvelle cuisine», hvor Bocuse regnes som dens fremste representant. Den første Bocuse d’Or-konkurransen var i 1987. Det er Håvard Werkland som skal representere Norge, etter at han vant Årets kokk. Werkland er opprinnelig fra Kyrksæterøra i Trøndelag og jobber vanligvis på […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.