Foto: BERRE / Bocuse d'Or

Bocuse d’Or: Fra kosteskaft til toppidrett

Før ble rettene laget med «primitive» hjelpemidler, i dag er 3D-printeren blitt konkurransekokkens beste venn. Håvard Werkland tok bronse og skal videre til finalen i kokkekunst-konkurransen. På 60- og 70-tallet kom en ny bølge i det franske kjøkkenet, kalt «nouvelle cuisine». I likhet med den franske filmbølgen på 50-tallet ble tradisjonelle grep forkastet. Den nye bølgen ga et kjøkken med friske, delikate og lette retter med mer kunstneriske presentasjoner. Ringvirkningene fra stilendringen skylte over resten av verden. En kulinarisk revolusjon, i passende fransk karakter.En omveltning som ikke kan snakkes om uten å nevne navnet Paul Bocuse – og ikke minst […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.