Foto: Stig Buvarp

Den Perfekte Eggerøren™ av Anders Braathen

Skal du ha eggerøre til påskefrokost, julefrokost, julelunsj, rakfisklag, 17. mai-frokost, dagen derpå-mat eller lignende? Da bør du lage Den Perfekte Eggerøre. Oppskriften er laget av Anders Braathen. Se video med instruksjoner her: Den Perfekte Eggerøren Skriv ut oppskrift Porsjoner 4 personer Ingredienser  8-10 egg0.5 dl melk50 gram smørlitt gressløksalt og pepper FREMGANGSMÅTE Begynn med å knekke eggene i en passe stor bolle, tilsett melk og litt salt. Visp med en ballongvisp til du er helt sikker på at du har blandet eggehviter og -guler godt sammen.Sett en ren stekepanne på platen på medium varme og ha i halvparten av smøret. Når […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.