Harissadampede blåskjell

Oppskriften er hentet fra Bølgen & Moi. Bruk gjerne denne teknikken når du damper blåskjellene. Det sikrer et ordentlig saftig resultat. Harissadampede blåskjell Skriv ut oppskrift Ingredienser  2 kg blåskjellca. 2 dl harisssaus3 stk vårløk2 stk stk limegressløk FREMGANGSMÅTE Beregn mellom 500 og 700 gram blåskjell per person. Ha blåskjell og harissa i en kjele. Kok opp under lokk. Kokes til skjellene åpner seg. Ha skjellene over i en tallerken og topp med lime, vårløk, gressløk og litt harissasaus fra kjelen. Serveres gjerne med fries!

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.