Klassisk kalvecarpaccio

Oppskriften er hentet fra Bølgen & Mois restauranter. Kalvecarpaccio Som forrett til fire personer Skriv ut oppskrift Ingredienser  4 store og meget tynne skiver ytrefilet av kalv (ca. 300 g) 1/2 sitron4 ss olivenolje2 ts balsamicoeddik4 ts ristede pinjekjerner4 ts reven parmesanostsalat og finstrimlede basilikumbladersalt og nykvernet, sort pepper FREMGANGSMÅTE Legg en kjøttskive på hver tallerken. Krydre med salt og pepper.Press sitronsaft over kjøttet.Ha 1 ss olivenolje på hver av skivene.Drypp balsamicoeddik på kjøttskivene, og dryss parmesanost og pinjekjerner over. 5. Pynt gjerne med litt salat og finstrimlede basilikumblader.Vinforslag: Dette er en kjøttrett hvor bitterstoffene i rødviner bare vil forkludre smaksbildet. Prøv […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.