Ceviche av ørret med søtpotet og sprø mais

Tekst og oppskrift: Even Ramsvik På varme dager er ingenting så godt som kalde retter med mye frisk syre og kanskje den beste retten jeg vet da er peruvianske ceviche – rå fisk som «kokes» i syren fra sitrus frukter, sprø grønnsaker i kontrast til den myke fisken og sødme fra for eksempel søtpotet for balanse. Denne retten, som så mange andre tradisjonsrike retter foretrekker jeg en mer moderne tilnærming til for en balansert og helhetlig rett og det er noe jeg aldri har vært redd for: kødde litt med tradisjonene. Man kan jo ikke ha innovasjon uten tradisjon.  Den tradisjonelle cevichen har […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.