Landets gladeste kokk satser på egen restaurant

Fra før har han nesten 300 000 følgere i sosiale medier og millioner av oppskriftssultne besøkende på hjemmesiden. Gladkokken er kjent for sine enkle og gode oppskrifter og sitt gode humør. Nå skal Jan Henrik Gladkokken Syversen åpne en ny restaurant. Den munnrappe og smørblide kokken sitter i lokalene til sin nye restaurant, midt i Oslo sentrum. I andre etasje i Østbanehallen skal han i begynnelsen av april begi seg ut på et nytt eventyr med Gladkokken restaurant. – Jeg har alltid vært en gründertype. Jeg liker friheten – og trolig har jeg et problem med autoriteter. Jeg liker ikke […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.