Ordentlig eggs benedict

I denne oppskriften kutter Tom Victor Gausdal alt viss vass med stavmikser-saus og «life hacks». La oss kalle dette kokkens versjon av eggs benedict. Eggs Benedict 2 pers Skriv ut oppskrift Ingredienser  4 egg2 ss eddik1 helt egg1 eggeplomme1 finhakket sjalottløk1,5 dl vann1/2 dl hvitvinseddik70 g smørSalt og pepper4 skiver lyst brød/rundstykke4 skiver skinkefinhakket gressløk FREMGANGSMÅTE Hollandaise-sausStart med reduksjonen til hollandaise-sausen. Ha vann, eddik og sjalottløk i en kjele. Kok dette ned til du har 4-5 ss væske igjen. Ta av varmen. Smelt smøret i en annen kjele. Ha i egg og eggeplomme i eddiken, visp dette kraftig over medium varme til […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.