Salade niçoise med fersk tunfisk

Salade niçoise med fersk tunfisk 4 porsjoner Skriv ut oppskrift Ingredienser  assortert salat1 dl olivenolje2 ss balsamicoeddik salt og pepper100 g kokte poteter2 stk tomater4 hardkokte egg1 rødløk1 vårløk100 g fersk tunfisk2 ss kapers100 g olivener2 ss hakket bladpersille FREMGANGSMÅTE Ha vasket salat i en bolle. Hell over olje og eddik, og vend salaten i blandingen. Smak til med salt og pepper.Fordel salaten på 4 tallerkener. Skjær poteter, tomater og egg i båter, og legg oppå salaten. Skjær rødløk vårløk fint opp. Dryss over sammen med kapers og olivener.Stek tunfisken lett, og skjær den i skiver. Anrett den pent oppå salaten, og […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.