Slik lager du Katlas takoyaki

Denne oppskriften krever at du har en takoyaki-panne, men om du har en munkepanne, æbleskiver-panne eller en cake pop-form kan det også gå. Et annet alternativ er å lage en litt tykkere røre som du så friterer i litt olje. Bruk mindre vann slik at du får en formbar deig som du så fyller med ingefær, vårløk og ingefær. Katlas Takoyaki Skriv ut oppskrift Porsjoner 4 personer Ingredienser  Takoyaki-røre100 g hvetemel20 g salt soyasaus2 g salt2 dl vann1 egg2 ss hakket syltet ingefær4 ss finhakket vårløk4 ss hakket akkar kan sløyfesTonkatsu-saus80 g ketsjup20 g Worchestershire-saus20 g hvitvinseddik20 g mirin20 g sukker1 […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.