Burgerguide til Oslo: Her finner du digg burger i hovedstaden

Vi har plukket ut de restaurantene og burgerjointene i Oslo vi mener serverer hovedstadens beste burgere. PS: Denne listen er urangert og vil gradvis vokse eller krympe – vi skal prøve å holde den oppdatert jevnlig. Sist oppdatert: 15. april 2024 Gladkokken Restaurant (tidl. Opland Burger & Steak) Gladkokkens restaurant ligger i andre etasje på Østbanehallen. Ikke bare er lokasjonen så sentral som overhodet mulig, men burgerne er også saftige og gode. De bruker Josper-grillen til å steke sine burgere, noe som gir et deilig røykpreg på kjøttet. Du får burgere fra samme sted på Østbanehagen (mellom Oslo S og […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.