De beste uteserveringene i Oslo

Sol, kald drikke og sommerlig mat. Her er en oversikt over bra uteserveringer i hovedstaden. Hva betyr «best» når det kommer til uteserveringer? Det kan være så mangt, og er helt subjektivt. Kald leske, god mat eller gode solforhold? Denne listen er ikke en rangering, men en oversikt over kvalitetssteder hvor du kan nyte vår- og sommersola. Bølgen & Moi Tjuvholmen På Tjuvholmen får du gode solforhold og en fransk brasseriemeny. Uteserveringen strekker seg langs kaia og gir utsikt til Skur 13 og havnebassenget. Dette er for øvrig en av få plasser langs Tjuvholmen hvor du kan booke bord på […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.