Foto: Stig Buvarp

Grillet lam med arabiske smaker, hummus og grillet hvitløksflatbrød

Se video med instruksjoner nedenfor. Om du ikke skal partere lammet og vil hoppe videre til matlagingen kan du hoppe frem til ca. 01:50. Vi anbefaler likevel å se hele for å få noen tips om du en gang trenger å dele opp lammenakke, ytre- eller indrefilet! Grillet lam med arabiske smaker, hummus og hvitløksflatbrød Skriv ut oppskrift Porsjoner 4 personer Ingredienser  Lam600 gram lammenakke eller lignende lammekjøttsalt og pepperHummus400 gram kikerter ferdigkokte1 halv gul løk2 fedd med hvitløk2 ss tahini1 ts spisskummin tilpass etter smak1-2 ss sitronsaft tilpass etter smak2 ss olivenoljesalt og pepperGrillet brød500 gram hvetemel300 gram vann0.5 pose […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.