Foto: Stig Buvarp

Hvite asparges med gribichesaus

Hvite asparges med gribichesaus Skriv ut oppskrift Ingredienser  10-12 hvite aspargessaltlitt smør og olje2 egg2 ss kapers finhakket2 ss sylteagurk finhakket2 ss sitronsaft1 ss dijonsennep0.5 dl olivenoljelitt vannlitt persille gressløk eller estragon – aller helst en kombinasjon av dem allesalt og pepper FREMGANGSMÅTE Kok eggene i 8-9 minutter. Kjøl dem ned i rennende, kaldt vann. Skrell og del dem i to. Ta ut plommene, ha disse i en bolle og mos dem. Spe så på med olje, sitron og sennep til du får en tykk, men flytende konsistens. Finhakk grønnsaker, urter og eggehvite før du har det i bollen. Smak til med […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.