En fleksibel oppskrift på hjemmelagde knekkebrød

Denne oppskriften er veldig fleksibel. Du kan egentlig mikse og blande med det du har i skapet: Har du ikke linfrø liggende? Hakk opp 1 desiliter med mandlene som står i skapet. Rugmelet er tomt? Bruk sammalt hvetemel. Litt enklere forklart, du erstatter mengden med frø med det du måtte føle passer inn. Noen andre tips for velsmakende knekkebrød er pinjekjerner, valnøtter, hasselnøtter eller pekannøtter. Vi nevner det i oppskriften, men denne oppskriften fyller to stekebrett, så halver om du kun har ett. Du får ca. 16 knekkebrød per stekebrett. Knekkebrød Skriv ut oppskrift Ingredienser  2 dl sesamfrø1 dl solsikkekjerner1 dl […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.