Foto: Stig Buvarp

Lammebog med chipotle i bao buns 

Oppskrift av Tom Victor Gausdal Lammebog med chipotle i bao buns Skriv ut oppskrift Porsjoner 4 personer Ingredienser  1 hel lammebog med bein1/2 dl olivenolje5-6 appelsiner1 rød chili6 stk tørket chipotle chili1 ts korianderfrø1 knoll hakket fersk ingefær2 løk6 fedd hvitløk2 dl soyasaus1 dl mirin eller 4 ss honning1 kvist timianca. 1 liter vannsalt og pepper8-10 stk bao buns kan også serveres over ris, i tacolefser o.l.2-3 vårløkfersk koriander FREMGANGSMÅTE Kok opp litt vann og sett til siden. Bløtlegg chipotle i det varme vannet i 20-30 minutter.Lammebogen rutes lett i skinnet, og krydres med salt og pepper. Legges i en dyp stekeform.Rens […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.