Foto: Øystein Kind

Mysteriet Banksy puster liv i Økernsenteret

Den hemmelighetsfulle og utilgjengelige Banksy har i en årrekke vært en av populærkulturens mest betydningsfulle kunstnere. Utstillingen på Økern skal gi et innblikk i kunstnerens univers, forteller arrangøren. I 2018 stod et vaskeekte Banksy-verk til salgs på det velrenommerte auksjonshuset Sotheby’s i London. Selve auksjonen var fullstappet. Både av potensielle kjøpere så vel som interesserte som ønsket å se kunstverket, «Girl With Balloon», med egne øyne. Det ingen visste var at den anonyme kunstneren også fulgte nøye med. Etter en stiv budrunde var bildet solgt, og i det auksjonarius klinket hammeren i bordet og kunne meddele at høyeste bud på […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.