Pasta carbonara på den ordentlige måten

Anders «Hipstakokken» Braathen viser deg hvordan du lager en rask og enkel italiensk klassiker: Pasta carbonara. Pasta carbonara Skriv ut oppskrift Porsjoner 4 personer Ingredienser  400 gram spagetti200 gram bacon eller guanciale om du får tak i1 gul løk3 fedd hvitløk1 dl olivenolje3 eggeplommer150 gram parmesansalt og pepper FREMGANGSMÅTE Kok opp en stor kjele med rikelig saltet vann.Når vannet koker har du i pastaen, kokes etter oppskrift på pakken.Kutt løk, hvitløk og bacon i biter, freses i stekepanne i litt olivenolje i ca 5 min.Bland eggeplommer, olivenolje, revet parmesan og pepper i en bolle.Hel av vannet på pastaen, ta vare på ca […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.