Tom yam-suppe med kylling, reker og epler

Oppskriften er hentet fra Bølgen & Mois oppskriftsarkiv. Tom yam-suppe med kylling, reker og epler Skriv ut oppskrift Ingredienser  4 små piri piri-chili50 g galangalrot1 stk sitrongress1 kinesisk hvitløk2 epler1 løk0,5 dl soyaolje8 limeblader2 dl hvitvinsaften av 1 sitron og 4 lime1 boks kokosmelk 400 g2 dl eplejuice1 ss sukker400 g kyllingfilet2 hoder pak choy300 g reker2 vårløk1 bunt frisk koriander FREMGANGSMÅTE Del chiliene i to på langs. Skrell galangalroten og kutt den i løvtynne skiver. Del sitrongresset i to på langs.Grovhakk hvitløken. Skjær eplene i tynne skiver, og løken i båter.Varm opp oljen i ei wokpanne. Ha i alle krydderene og […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.