Hjemmelaget roti

Chapati eller roti er et flatt brød som stammer fra det indiske subkontinentet. Det er en vanlig matvare i mange deler av Sør-Asia og serveres ofte som en viktig del av måltider. Server disse inntil linsegryter, curryer eller andre indiske retter. Chapati Skriv ut oppskrift Ingredienser  150 g rugmel150 g hvetemel2,5 dl fingervarmt vann1 ss olivenoljelitt salt FREMGANGSMÅTE Bland mel og salt i en bolle. Tilsett olje og vann. Bland alt til en deig og kna til den er smidig, i ca. 5 minutter. Det er viktig å elte lenge nok. Dekk til deigen og la den hvile i 1 time.Del den […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.