Foto: Anne Valeur

Her spiser du ramen i Oslo

Dette er stedene for nudelsuppe i hovedstaden. Først litt kort om ramen. På 1800-tallet var suppe rikmanns kost – noe kun de adelige og rikmannsfolk fikk servert til middag. Nå, noen hundre år senere er suppe heller en assosiasjon til middagsmat når matbudsjettet skal strammes inn. Suppe har uansett stor tilknytning til tradisjon, og matkultur, og en suppe kan i mange tilfeller si mye om et lands matkultur. I Norge har vi representanten lapskaus, som kan fortelle noe om vår kultur for potet, storfekjøtt, rotgrønnsaker og flatbrød. I Japan har de ramen. Den nudelbaserte suppen begynte å ta form i […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.