Superrask dessert: Banoffee

Dette er en enda enklere variant av klassikeren banoffee pie. Se for deg tilslørte bondepiker, men med banan! I videoen viser Tom Victor hvordan du går frem, mens ingredienser og oppskrift finner du nedenfor. Banoffee Skriv ut oppskrift Rett Dessert Porsjoner 4 porsjoner Ingredienser  2 bananer1/3 boks kondensert melk2 dl fløte1 ss sukkerfinrevet skall fra 1 lime6-8 Digestive-kjeks2 ss smeltet smør FREMGANGSMÅTE Den kondenserte melken karamelliseres lett, enten ved å koke hele boksen i 1 time – eller ta det ut i en kjele og la den småputre litt mens du rører. Du kan ta i litt vann underveis hvis den blir […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.