Hjemmelaget kimchi

Lær deg å lage din egen kimchi. Justin Klungsøyr fra Bakkekroen (tidl. Hrimnir) viser deg hvordan du går frem og har flere tips og triks for å få frem den skikkelig gode smaken. Vi anbefaler at du har et fermenteringsglass med vannlås. Om du ikke har dette må du passe på å «rape» glasset en gang hver dag (åpne det for å slippe ut gassen som dannes på grunn av fermenteringen). Vær oppmerksom på at glass som ikke rapes kan sprenges fordi trykket blir for høyt. Hjemmelaget kimchi Skriv ut oppskrift Ingredienser  1 stk kinakål ca. 800 gram16 gram salt NB: […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.